Alle collectiesAlgemeenInloggen & Toegang
Hoe activeer ik mijn Robin-account voor de eerste keer?

In dit artikel leggen we uit hoe je jouw Robin-account voor de eerste keer activeert.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Activeer je Recruit Robin-account

Om je account te activeren, moet er eerst een gebruikersaccount voor je zijn aangemaakt. Dit wordt door onze support of door je manager gedaan.

Volg vervolgens deze stappen:

1. Ga naar de inbox van je werk e-mail.

2. Zoek in je mailbox naar de e-mail met het onderwerp 'Je Robin-inloggegevens'.

3. Kopieer het wachtwoord uit de e-mail.

4. Klik op de link in de e-mail om je account te activeren.

5. Vul je e-mailadres en het zojuist gekopieerde tijdelijke wachtwoord in.

6. Stel je nieuwe wachtwoord in.

7. Gebruik je e-mail en het nieuwe wachtwoord om in te loggen.

Ik heb geen e-mail met inloggegevens gehad

Controleer of je account is aangemaakt en check de spamfolder van je inbox.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Heb je al een account maar ben je je wachtwoord vergeten?