Hoe maak ik gebruikers aan?

In dit artikel beschrijven we hoe je als admin gemakkelijk nieuwe gebruikers aanmaakt en bestaande verwijderd/deactiveert

Meer dan een week geleden bijgewerkt

⚠️ Alleen admin's kunnen nieuwe gebruikers aanmaken. Ben jij geen admin vraag dan aan de beheerder binnen jullie organisatie om nieuwe gebruikers aan te maken!

Klik op het hamburger menu linksboven in het startscherm

Klik op gebruikers

Klik op 'nieuwe gebruiker aanmaken'

Vul in ieder geval de volgende gegevens in:

• Voornaam

• achternaam

• e-mailadres

⚠️ Zorg ervoor dat 'stel wachtwoord in' uit staat. Dan generen wij een eenmalig wachtwoord die de gebruiker daarna zelf kan aanpassen.

🚨 Vergeet wanneer je gebruik maakt van een ATS niet de nieuwe gebruikers te koppelen aan jullie ATS. Dit doe je in het menu onder het kopje "ATS"

Hoe deactiveer / verwijder ik een gebruiker?

Klik op het hamburger menu linksboven in het startscherm

Klik op gebruikers

Zoek de gebruiker die je wil deactiveren en druk op deactiveren

Hoe configureer ik teams?

1. Klik op het hamburger menu linksboven in het startscherm

2. Klik op Teams

3. Klik op het potlood van het team dat je wil bewerken of klik op "maak nieuw team aan"

4. Selecteer de nieuwe teamleden en sla op.