🆕 Platform update

In deze blog geven we een korte update van wijzigingen die we aan het platform maken.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij Robin zijn we altijd bezig met het optimaliseren van het platform. Dit doen wij om de snelheid te behouden en jullie instaat te stellen sneller meer matches te maken.

Om de snelheid en kwaliteit te waarborgen hebben wij met ingang van vandaag alle campagnes die langer dan 31 dagen niet geopend of bewerkt zijn op inactief gezet.

Waarom?

Wij merkten dat +/- 75% van de actieve zoekopdrachten langer dan 3 maanden niet geopend of bewerkt zijn. Dit heeft als resultaat dat er onnodig veel server capaciteit gebruikt wordt door zoekopdrachten die geen resultaten opleveren.

En nu?

Mocht je een campagne missen dan kan je deze gemakkelijk terugvinden door in het campagne overzicht te filteren op inactief en de campagne weer te activeren.