Lancering Robin app

In deze blog vertellen we je meer over de eerste versie van onze app!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op 17 november lanceren wij de eerste versie van onze mobiele app!

💡 Waarom?

Jullie hebben aangegeven het fijn te vinden als er app ontwikkeld zou kunnen worden. Met name om een efficiëntieslag te maken. Het beoordelen en benaderen van kandidaten op een eigentijdse manier was het meest gehoorde argument, daarnaast is het ook fijn om 'on the go' nog even snel een paar kandidaten te bellen, zonder de nummers over te moeten tikken.

📱Wat kan ik ermee?

In de eerste versie van de app hebben we bewust voor een MVP (minimum viable product) versie gekozen. We willen eerst testen hoe de app zich gedraagt bij gebruik in de 'echte' wereld. De functionaliteiten zijn daarom beperkt tot het volgende:

• Shortlisten / Verbergen / Matchen / Bellen

🚧 Waar werken jullie nog aan?

We starten op Android en rollen in de weken erna uit op iOS. De volgende functies staan voor de komende maanden op de planning:

• Notificaties (wanneer er nieuwe kandidaten beschikbaar zijn)

• Notities

• WhatsApp

• E-mail

• Aanpassen van bestaande zoekopdrachten

• Aanmaken van nieuwe zoekopdrachten

📹 Mag ik 'm zien?

Zeker!