Alle collectiesApp
Click to call ☎️

In dit artikel leggen we uit hoe click to call werkt! #app #android #apple #iOS

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met deze nieuwe functie wordt het nog simpeler om snel in contact te komen met kandidaten.

Hoe werkt het? Heel makkelijk! Installeer gewoon onze app op je telefoon. Als een kandidaat een telefoonnummer heeft toegevoegd, hoef je alleen maar op 'bellen' te tikken. Onze app stuurt je een handige melding, en voilà, het gesprek begint automatisch. Lekker handig, toch? 📞✨

NetSupport Manager - Remote Control Apps
NetSupport Manager - Remote Control Apps