📈 Dashboards

In dit artikel introduceren we dashboards!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel gaan we stapsgewijs door de functionaliteiten van het dashboard heen!

Selecteer een datumbereik door op de datepicker te klikken. De eerste datum waar je op klikt is de startdatum en de tweede de einddatum.

Standaard laten we iedereens activiteit zien maar je kan ook inzoomen op 1 specifieke kandidaat of campagne. Selecteer een gebruiker en/of een campagne als je daar meer informatie over wilt.

In de samenvatting zie je het totaal van de acties gebaseerd op het datumbereik en de gebruikers/teams die je erboven hebt geselecteerd.

Onder het kopje leaderboard zie je wie de meeste acties (en dus het meest actief is) heeft uitgevoerd!

Met de knop "Voeg samenvatting toe" maken we het mogelijk om gemakkelijk de prestaties van 2 personen of teams met elkaar te vergelijken. Zo maken we het nog makkelijker om een interne competitie te starten!