Alle collectiesZoekopdrachten & Filters
Gebruik van labels en filteren van kandidaten op basis van labels
Gebruik van labels en filteren van kandidaten op basis van labels

In dit artikel leggen we uit hoe je kunt filteren op toegevoegde labels om je kandidaten gemakkelijk en snel te vinden.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Labels toevoegen aan een kandidaat

Om een kandidaat een label te geven ga je naar het profiel van de kandidaat in Robin en klik je op '+ Voeg labels toe'. Hiermee opent een menu waarin je standaardlabels kunt selecteren en/of je eigen label toe kunt voegen.

Kandidaten filteren op basis van labels

Vanuit de zoekopdracht

1. Ga naar het 'Overzicht zoekopdrachten'.

2. Open een specifieke zoekopdracht.

3. Ga naar 'Shortlisted', 'Gecontacteerd', 'Matched' of 'Verborgen'.

4. Selecteer de filters via 'Filter op label'.

Zo filter je kandidaten uit één specifieke zoekopdracht die in de in stap 3 geselecteerde status staat.

Vanuit het overzicht van kandidaten

1. Ga naar het 'Overzicht zoekopdrachten'.

2. Klik op het tabblad 'kandidaten'.

3. Selecteer de filters via 'Filter op label'.

Zo vind je kandidaten uit al je verschillende zoekopdrachten die een label hebben gekregen, mits ze in een zoekopdracht op 'Shortlisted', 'Gecontacteerd', 'Matched' of 'Verborgen' staan.