Hoe koppel ik Bullhorn?

In dit artikel leggen we uit hoe je Bullhorn koppelt en ervoor zorgt kandidaten bij de juiste vacature komen! #Bullhorn #ATS #koppeling

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om ervoor te zorgen dat kandidaten die een match zijn in Bullhorn komen moeten we Recruit Robin aan Bullhorn koppelen. Dit doe je door de volgende stappen te nemen:

1. Stuur een mail naar je Bullhorn account manager of [email protected] met het verzoek de volgende gegevens te delen:

1. API username

2. API password

3. Client ID

4. Client Secret

2. Nadat je de gegevens hebt ontvangen open een 'incognito scherm' in Google Chrome en vervang de gedeeltes waar "xxx" staat met de gegevens die je ontvangen hebt en druk op enter. Daarna zal je gevraagd worden de algemene voorwaarden te accepteren.

https://auth.bullhornstaffing.com/oauth/authorize?action=Login&response_type=code&client_id=xxx&username=xxx&password=xxx
  3. Log nu in bij Robin en klik op het 'hamburger menu' linksboven

4. Selecteer ATS

5. Selecteer 'Nieuw toevoegen'

6. Selecteer 'Bullhorn'

7. Vul de ontvangen gegevens in

Selecteer de gebruikers die toegang moeten hebben tot Bullhorn, alternatief selecteer iedereen en sla op.