Hoe koppel ik Recruitee?

In dit artikel leggen we uit hoe je Recruitee koppelt en ervoor zorgt kandidaten bij de juiste vacature komen! #Recruitee #ATS #koppeling

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om ervoor te zorgen dat kandidaten die een match zijn in Recruitee komen moeten we Recruit Robin aan Recruitee koppelen. Dit doe je door de volgende stappen te nemen:

1. Stuur een mail naar je account manager bij Recruitee of geneer de gegevens zelf:

1. Recruitee subdomain name

2. Deze vind je in de URL wanneer je inlogt op Recruitee.

3. Example of subdomain: recruitrobin.recruitee.com
      'recruitrobin' is your subdomain.
  2. Recruitee API key

1. De API key genereer je door deze stappen te volgen.

1. Log in bij Recruit Robin en klik op het 'hamburger menu' linksboven

2. Selecteer ATS

3. Selecteer 'Nieuw toevoegen'

4. Selecteer 'Recruitee'

5. Vul het subdomain en de API key in:

6. Selecteer de gebruikers die toegang moeten hebben tot Recruitee, alternatief selecteer iedereen en sla op.