Alle collectiesAbonnement & Licenties
Robin machtigen voor Werk.nl (eHerkenning) verlengen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om in te loggen bij Werk.nl heb je een eHerkenning account nodig. Deze kan je aanvragen bij één van de 6 mogelijke partijen (Reconi, KPN, Digidentity, Z-Login, We-ID, Quovadis). De stappen hiervoor vind je in dit artikel.

Bij het aanvragen van een ketenmachtiging selecteer je een geldigheidsduur (1, 3 of 5 jaar). Dit betekent dat je aan het einde van deze geldigheidsduur je ketenmachtiging moet verlengen, anders verlies je toegang tot (het benaderen van) Werk.nl kandidaten.

Wanneer ketenmachtigingen hun einddatum bereiken, moeten ze handmatig worden verlengd door de klant. Dit is gelukkig een heel eenvoudig proces waarvan we de instructies hieronder op een rijtje hebben gezet:

Quovadis (pagina 35)

1. Log in bij de KPN User Portal.

2. Klik op 'Beheer'.

3. Klik op 'Machtigingen'

4. Selecteer de organisatie die de standaardmachtiging heeft verleend en de medewerker van wie je een standaardmachtiging wil verlengen.

5. Verleng de gewenste machtiging via het icoon.

6. Kies de geldigheidsduur.

7. Klik op volgende.

8. Accepteer de voorwaarden.

9. Klik op afronden.

10. Klaar!

Digidentity - mail naar [email protected]. Wij ontvangen graag de stappen die je hebt ondernomen!