Alle collectiesAlgemeen
De Recruit Robin Google Chrome Extensie

In dit artikel leggen we de voordelen uit van de Chrome-extensie in je browser en hoe je deze functionaliteit kunt activeren.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als gebruiker van Robin wil je snel op de hoogte zijn als er nieuwe beschikbare kandidaten zijn voor jouw zoekopdrachten. Hiervoor hebben wij de Google Chrome extensie van Robin ontwikkeld.

De voordelen van de extensie

Wanneer de browserextensie actief is, ontvang je meldingen wanneer we nieuwe kandidaten vinden voor één van je zoekopdrachten. Dit doen we met een pop-up in je browser. We zoeken elk uur naar nieuwe kandidaten in de cv-databases en geven je dus ieder uur een update van nieuwe gevonden kandidaten.

Naast deze meldingen heb je deze extensie ook nodig om vanuit Robin berichten te sturen naar kandidaten op Indeed of LinkedIn. De extensie koppelt je Robin account aan jouw account voor deze platforms, zodat je niet langer tussen deze platforms hoeft te wisselen bij het benaderen van een kandidaat.

Alle voordelen van de extensie op een rijtje:

1. Krijg ieder uur een melding van nieuwe relevante kandidaten

2. Stuur berichten naar kandidaten van LinkedIn of Indeed

3. De extensie heeft een directe link naar je account, dus sneller toegang tot de Robin applicatie

Downloaden

Hoe kan ik de chrome extensie installeren?