Robin x RecruitNow

In dit artikel leggen we uit hoe de integratie van Robin in RecruitNow werkt en wat jij nodig hebt om hier gebruik van te kunnen maken!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij Robin werken wij dag & nacht aan onze missie om jullie recruitment process zo efficient mogelijk te maken. Met de introductie van Robin in RecruitNow zetten we daar een volgende stap in.

Om gebruik van deze features te maken heb je onze Robin browser extensie nodig. Heb je die nog niet, download deze dan hier.

Geïnstalleerd, wat nu?!🧑‍💻

Ga in RecruitNow naar een openstaande vacature en druk op de knop kandidaten leads.

Wij starten dan op basis van de vacature automatisch een zoekopdracht. Wil jij of een collega verder werken in dezelfde zoekopdracht hoef je alleen maar in RecruitNow naar dezelfde vacature te gaan en wij openen de bestaande zoekopdracht. Eventuele wijzigingen etc. slaan we automatisch op.

Wil je de zoekopdracht verder verfijnen kan je het filter veld openen door op het kleine pijltje te drukken.

Matches komen zoals gebruikelijk in het leads portaal:

Ben je opzoek naar een kandidaat die je eerder gematcht hebt in een zoekopdracht voer dan gewoon de naam van de kandidaat in en wij laten je de beschikbare matches zien. Druk je vervolgens op de naam van de kandidaat openen wij het profiel zoals beschikbaar in Robin.

Dit werkt natuurlijk ook wanneer je de naam van een zoekopdracht invoert!

Even vergeten hoe een zoekopdracht heet of scroll je liever door de lijst met bestaande opdrachten? Scroll dan naar beneden en doorzoek al je openstaande opdrachten in het kopje kandidaten leads.

FAQ

• Ik klik op kandidaten leads maar er gebeurt niks!

• Login op RecruitNow, log in een nieuw tabblad in op Robin log daar uit en opnieuw in en probeer opnieuw.