Hoe koppel ik Carerix?

In dit artikel leggen we uit hoe je Carerix koppelt en ervoor zorgt kandidaten in cockpit komen! #carerix #ats #koppeling

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om ervoor te zorgen dat kandidaten die een match zijn in Carerix (Cockpit) komen moeten we Recruit Robin aan Carerix koppelen. Dit doe je door de volgende stappen te nemen:

1. Stuur een mail naar je account manager of [email protected] bij Carerix met het verzoek de volgende gegevens te delen:

1. Carerix App naam

2. Carerix API-key

2. Log in bij Recruit Robin en klik op het 'hamburger menu' linksboven

3. Selecteer ATS

4. Selecteer 'Nieuw toevoegen'

5. Selecteer 'Carerix'

6. Vul jouw app naam en API key in

Selecteer de gebruikers die toegang moeten hebben tot Carerix, alternatief selecteer iedereen en sla op.