Hoe koppel ik RecruitNow?

In dit artikel leggen we uit hoe je Recruit Robin met RecruitNow koppelt! #ATS #RecruitNow #koppeling

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om ervoor te zorgen dat kandidaten die een match zijn in RecruitNow (Leads) komen moeten we Recruit Robin aan RecruitNow koppelen. Dit doe je door de volgende stappen te nemen:

1. Stuur een mail naar je accountmanager (RecruitNow) of [email protected] met het verzoek de volgende gegevens te delen:

1. RecruitNow API-key

2. RecruitNow public_api_url

šŸ’ø Let op! Er zitten kosten verbonden aan het gebruikmaken van de RecruitNow API. Neem contact op met je accountmanager bij RecruitNow voor een specificatie van deze kosten.

1. Log in bij Recruit Robin en klik op het 'hamburger menu' linksboven

2. Selecteer ATS

3. Selecteer 'Nieuw toevoegen'

4. Selecteer 'RecruitNow'

5. Vul de Public API URL en API Key in

6. Selecteer de gebruikers die toegang moeten hebben tot Carerix, alternatief selecteer iedereen en sla op.

ā€‹