Hoe koppel ik Umanga?

In dit artikel leggen we uit hoe je Recruit Robin met Umanga koppelt! #ATS #Umanga #koppeling

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om ervoor te zorgen dat kandidaten die een match zijn in Umanga komen moeten we Recruit Robin aan Umanga koppelen. Dit doe je door de volgende stappen te nemen:

1. Verzamel de volgende gegevens van Umanga:

1. Username - Umanga account gebruikersnaam

2. API KEY - Genereer een API key in Umanga

3. ATS URL - subdomain for Umanga API. For example: our Umanga API is here https://recruitrobin-nl-api-acc.umanga.nl/ -> recruitrobin-nl-api-acc

2. Selecteer ATS

3. Selecteer 'Nieuw toevoegen'

4. Selecteer 'Umanga'

5. Vul de Public API URL en API Key in

6. Selecteer de gebruikers die toegang moeten hebben tot Umanga, alternatief selecteer iedereen en sla op.

ā€‹