Hoe koppel ik OTYS?

In dit artikel leggen we uit hoe je OTYS koppelt en ervoor zorgt kandidaten bij de juiste vacature komen! #OTYS #ATS #koppeling

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om ervoor te zorgen dat kandidaten die een match zijn in OTYS komen moeten we Recruit Robin aan OTYS koppelen. Dit doe je door de volgende stappen te nemen:

1. Stuur een mail naar je account manager of [email protected] bij OTYS met het verzoek de volgende gegevens aan te maken en te delen

1. Een account voor Recruit Robin

2. Wachtwoord

3. OTYS API key

2. Log in bij Recruit Robin en klik op het 'hamburger menu' linksboven

3. Selecteer ATS

4. Selecteer 'Nieuw toevoegen'

5. Selecteer 'OTYS'

6. Vul de gebruikersnaam in die OTYS heeft aangemaakt, het wachtwoord en de API key in

7. Selecteer de gebruikers die toegang moeten hebben tot OTYS, alternatief selecteer iedereen en sla op.