Hoe koppel ik Easyflex?

In dit artikel leggen we uit hoe je Easyflex koppelt en ervoor zorgt kandidaten in cockpit komen! #Easyflex #ats #koppeling

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om ervoor te zorgen dat kandidaten die een match zijn in Easyflex komen moeten we Recruit Robin aan Easyflex koppelen. Dit doe je door de volgende stappen te nemen:

1. Stuur een mail naar je account manager of support@easyflex.nl bij Easyflex met het verzoek de volgende gegevens te delen:

1. Easyflex API-key

2. Log in bij Recruit Robin en klik op het 'hamburger menu' linksboven

3. Selecteer ATS

4. Selecteer 'Nieuw toevoegen'

5. Selecteer 'Easyflex'

6. Vul jouw app naam en API key in

Selecteer de gebruikers die toegang moeten hebben tot Easyflex, alternatief selecteer iedereen en sla op.