Hoe koppel ik TeamTailor

In dit artikel leggen we uit hoe je Teamtailor koppelt! #teamtailor #ats #koppeling

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om ervoor te zorgen dat kandidaten die een match zijn in TeamTailor komen moeten we Recruit Robin aan TeamTailor koppelen. Dit doe je door de volgende stappen te nemen:

1. Genereer een API key in TeamTailor lees hier hoe je dat doet: https://support.teamtailor.com/en/articles/5963369-use-our-teamtailor-api.

1. Let op: Selecteer bij permission Admin en bij types Read/Write.

2. Log in bij Recruit Robin en klik op het 'hamburger menu' linksboven

3. Selecteer ATS

4. Selecteer 'Nieuw toevoegen'

5. Selecteer 'TeamTailor'

6. Vul jouw app naam en API key in

Selecteer de gebruikers die toegang moeten hebben tot TeamTailor, alternatief selecteer iedereen en sla op.