Hoe koppel ik Forceflow

In dit artikel leggen we uit hoe je Carerix koppelt en ervoor zorgt kandidaten in Forceflow komen! #forceflow #ats #koppeling

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om ervoor te zorgen dat kandidaten die een match zijn in Forceflow komen moeten we Robin aan Forceflow koppelen. Dit doe je door de volgende stappen te nemen:

1. Log in bij Forceflow en ga naar de bedrijfsinstellingen

2. Selecteer koppelingen

3. Kopieer de "website key"

4. Log in bij Recruit Robin en klik op het 'hamburger menu' linksboven

5. Selecteer ATS

6. Selecteer 'Nieuw toevoegen'

7. Selecteer 'Forceflow'

8. Plak de 'website key'

Selecteer de gebruikers die toegang moeten hebben tot Forceflow, alternatief selecteer iedereen en sla op.