E-mail
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij Robin is het onze missie om jullie zo snel mogelijk naar zoveel mogelijk intakes (en hires) te helpen. Wij denken dat de release van de e-mailintegratie daarbij gaat helpen!

Op dit moment worden e-mails verstuurd via onze e-mailservice Sendgrid. Een super stabiele mailing partner. Een van de belangrijkste voordelen is dat gebruikers geen configuratie hoeven te doen wanneer zij starten met Robin. Plug & Play zeg maar.

Kandidaten krijgen een e-mail die uit jouw naam wordt verzonden maar jij kan de e-mail niet terugvinden in je verzonden items. Reacties komen natuurlijk wel binnen in je eigen inbox.

Vanuit de markt kregen wij signalen dat e-mails verzonden vanuit de eigen inbox beter lijken te converteren en daarom hebben wij de optie toegevoegd om je eigen inbox te koppelen.

Het koppelen van inboxen verstrekt door Outlook of Gmail is een fluitje van een cent. Volg daarvoor deze 8 (2 min) stappen! Voor andere providers ondersteunen wij het IMAP protocol. ​