Ubeeo

In dit artikel leggen we uit hoe je Otys koppelt aan Robin.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Koppel je Robin omgeving aan Ubeeo om kandidaten direct naar je ATS door te zetten!

Stap 1: Voorbereiding

1. Ga naar deze link en klik op 'Ik heb een vraag'.

2. Klik op 'Vragen'

3. Type; "We willen een integratie met Robin en hebben hiervoor onderstaande nodig:

• client id

• client secret

• jobs feed token"

4. Verstuur het verzoek.

Stap 2A: Nog geen Robin account

Heb je nog geen Robin account? Deel dan de informatie van stap 1 met je contactpersoon bij Robin zodra je de gegevens hebt ontvangen. Wij zorgen dat je ATS door ons gekoppeld wordt.

Stap 2B: Doe-het-zelf stappenplan

Heb je al toegang tot je eigen Robin account? Volg dan onderstaande stappen om de koppeling zelf af te ronden.

1. Klik op 'ATS'.

2. Klik op 'Nieuw toevoegen'.

3. Vink 'Ubeeo' aan.

4. Vul de gevraagde informatie in.

5. Klik op 'Opslaan'.

6. Klaar!

FAQ

Kosten

Er zijn kosten verbonden aan het activeren van de API toegang:

Dit is een eenmalig bedrag van EUR 137,50. Dit bedrag wordt gefactureerd door Ubeeo, wij incasseren deze niet.