AFAS

In dit artikel leggen we uit hoe AFAS koppelt met Robin.

Deze week bijgewerkt

Stap 1: Voorbereiding

• Volg het deel “App Connector Aanmaken” van deze tutorial. Wanneer je klikt op de link zal hij openen op de juiste plek!

Kopieer de API-sleutel die in de laatste stap wordt gegenereerd.

• Maak in AFAS een GetConnector voor vacatures aan met deze tutorial. We vragen de volgende velden op:

• "Vacature_ID",

• "Omschrijving",

• "Introductie_vacature",

• "Dagomschrijving",

• "Zierikzee",

• "Vacature_regio",

• Kopieer de naam van de aangemaakte “GetConnector”.

LET OP! Als je andere velden ziet, kan je deze lijst sturen naar onze support via de chat knop rechts onderaan. Wij helpen je dan meteen met de verbinding voor deze integratie.

• Voeg in de App Connector toegang toe tot:

• de aangemaakte GetConnector voor vacatures.

• een updateConnector genaamd “HrCreateApplicant”.

Stap 2A: Nog geen Robin account

Heb je nog geen Robin account? Deel dan de informatie van stap 1 met je contactpersoon bij Robin zodra je de gegevens hebt ontvangen. Wij zorgen dat je ATS door ons gekoppeld wordt.

Stap 2B: Doe-het-zelf stappenplan

Heb je al toegang tot je eigen Robin account? Volg dan onderstaande stappen om de koppeling zelf af te ronden.

1. Ga naar ATS en klik op 'Nieuw toevoegen'.

2. Vink AFAS Software aan en vul de gevraagde informatie in.

3. Klik op opslaan.

4. Klaar!